Työpajapäivä Tampereella 18.1.2023

Vuoden ensimmäinen hankkeen yhteinen työpaja järjestettiin Tampereella keskiviikkona 18.1. Kaikki eivät valitettavasti päässeet tulemaan paikan päälle, mikä antoi loistavan tilaisuuden tehdä tilaisuudesta hybridin.

Aamukahvin ohessa keskustelimme yleisesti kuulumisia opiskelumaailmasta. Kävi ilmi, että koulut voivat painia päinvastaisten ongelmien kanssa: Tavastialla opiskelijat eivät jää työskentelemään etänä, jollei heitä pakota siihen, HAMKissa taas opiskelijat jäävät helposti kotiin, jos ei ole läsnäolopakkoa.

Aamukahvien jälkeen käytiin läpi pilottien kokemuksia. HAMKin pilotit olivat Lead+, Liikennealan perusteet / esteetön liikennesuunnittelu ja Mirlinda: tietojenkäsittelyn pilotti / hybriditila. Tavastian pilotit olivat yhdessä K-auton kanssa tehty kolarikorjaaja-pilotti sekä maalaukseen liittyvät pilotit Patrian maalaamon kanssa.

Päivällä aloimme pohtimaan hankkeen loppuseminaarin järjestelyitä. Se on kuitenkin tulossa pikemmin kuin arvaammekaan, vaikka se nyt tuntuukin olevan vielä kaukana tulevaisuudessa. Tilaisuus järjestetään luonnollisesti hybridisti.

Lopuksi teimme vielä hankkeen työkalupakin tarkastelua. Tarkistimme, onko siellä kaikki, mitä kuuluukin otsikkotasolla ja missä vaiheessa työkalupakin työstö on.

Kokoushuone. Taulutelevisio. Pöydällä tietokoneita. Neljä naista. Aamupalatarjoilu.

Tietoja eoppimiskeskus

Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa. www.eoppimiskeskus.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s