Saavutettavuusseloste

Tämä on Hybridiopetus.fi-sivuston saavutettavuusseloste. Seloste on laadittu 19.10.2021. Selostetta ylläpitää Suomen eOppimiskeskus ry.

Hybridiopetus.fi-sivustoa koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Sivusto täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Sivusto on rakennusvaiheessa, joten se ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen. Tulemme noudattamaan saavutettavuusperiaatteiden WCAG 2.1. -ohjeistusta ja tavoittelemaan direktiivin vaatimaa AA-tasoa.

Sivuston ensimmäisen tason otsikot eivät ole kontrastiltaan saavutettavia, mikä johtuu sivustoalusta WordPressin asetuksista, joita ei pääse tässä teemassa muuttamaan.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Jaa havaintosi meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Voit lähettää palautetta sähköpostitse osoitteeseen info@eoppimiskeskus.fi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (linkki avautuu uuteen välilehteen). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi (linkki avautuu uuteen välilehteen)
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000