Digi-HAMK: Plussan puolella: Lukuvinkkejä hybridiopetuksen muotoiluun ja toteutukseen

HAMKin Jaana Kullaslahti, Eeva Niemelä ja Tarjaleena Tuukkanen ovat koonneet lukuvinkkejä hankkeen aiheeseen liittyen.

”HAMKin kaupunkikampuksilla (Hämeenlinna, Riihimäki, Forssa ja Valkeakoski) avattiin elokuussa 2022 hybridiopetustilat. Kokosimme Hybridiopetuksen ja -työskentelyn tavat ja taidot –hankkeessa opettajien tueksi lukuvinkkejä hybridiopetuksen kirjallisuudesta. Näistä teoksista saat tietoa hybridiopetuksen muotoilusta ja käytännön toteutuksista. Saat myös käytännön vinkkejä hybridityöskentelyn vuorovaikutuksen monipuolistamiseen, läsnäolon kokemuksen lisäämiseen, oppimisen rikastamiseen ja UDL-viitekehyksen soveltamiseen.”

Lue koko artikkeli ja lukuvinkit HAMKin blogista

Tietoja eoppimiskeskus

Suomen eOppimiskeskus ry on valtakunnallinen yhdistys, joka edistää verkko-opetuksen ja digitaalisten opetustoteutusten käyttöä, tutkimusta ja kehittämistyötä yrityksissä, oppilaitoksissa ja muissa organisaatioissa. www.eoppimiskeskus.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s